Zdravím!
Mám PHPBB3 ale všade mám nadpisy: v tvare: "Meno fóra - zobraiť tému - nadpis témy". prípadne sú tam hlášky ako: "zobraziť obsah....".
Pre dobré SEO potrebujem mať v "Title" iba jediné.: "klúčové slovo" - "nadpis témy". Ak tam je hocičo iné, tak mi to uberá na hodnotení klúčových slov v príspevkoch a posúva ma to na nižšie pozície vo vyhladávaní.
Ako mám odstrániť tie debilné hlášky a meno webu z nadpisov fór a tém, aby tam ostali iba nadpisy - "klúčové slová"? V Title príspevkou nechcem mať nič iné než nadpis prvého príspevku. Ak tam bude niečo ako "zobraziť...", tak nie je dôvod, dávať do spojitosti SEO s PHPBB3. Keď som doteraz robil nejaký web, tak som nakoniec vždy dosiahol prvú pozíciu na meno webu a ak som sa posnažil, tak sa mi zobrazovali na prvom mieste v Google aj mnohé príspevky, ale s takýmito Titles od PHPBB3 by som mohol presedieť celé dni pri kompe a aj tak by som tým nič také needosiahol. už sa nedivím, že na Slovensku je plno PHPBB3 fór s tisícami príspevkou, ktoré je iba horko ťažko dosiahnutelné nájsť aspoň na 3.strane vo vyhladávaní v Google.
Kde v kóde to mám prečistiť od tých skvostou ako sú hlášky: "zobraziť...."?
Ak to nejde tak poradte iný CMS, ktorý má lepšie SEO nadpisy a rovno aj SEO url. Google ich vyžaduje, aby návštevníci vedeli kde sú a kam prechádzajú z backlinks. Nie je to iba kvôli klúčovým slovám v url. A tá koncovka ".html" tiež nie je zrovna SEO friendly podobne ako ".index.php" a duplicita pri portálových vstupných stránkach. keď vstúpim do Google webmaster tools, tak tam nájdem formulár, kde ja Google pýta na weby s portálovými stránkami a duplicitou, aby ich mohol penalizovať, prípadne úplne odstrániť z vyhladávania celú doménu.